Crowdfunding: Where 1 can eat, 2, 3 or 4 can eat as well

Op 22 april 2020 is CSD-Foundation gestart met het inzamelen van geld via GoFundMe om eten op Sal eiland te kopen en uit te delen. Dit kwam tot stand door meerdere hulpkreten uit de gemeenschap. Het vliegverkeer is in maart 2020 stopgezet, waardoor het toerisme is stilgelegd en de bewoners van het eiland geen inkomen meer hebben.

Update 28 juli 2020

Vandaag staat de teller van het opgehaalde geld op GoFundMe op 14.763 euro! Wat doen we ermee?
+ Al 12 weken zijn we op Sal bezig met tassen voedsel uit te delen. Gemiddeld zo’n 120 tassen per week aan families die hard zijn getroffen en die geen hulp vanuit het buitenland hebben gekregen. In de tassen zit groente, fruit, rijst, mais etc. Zie foto’s en video’s om een helder beeld te krijgen van hoe dit uitdelen gaat door ons hechte team op Sal.
+ Er is een grote hoeveelheid melk en bananen gedoneerd aan lokale stichting CODE CV die de armste gezinnen in Santa Maria om de twee weken voorzien van eten.
+ Elke week kookt mevrouw Luisa een grote pan eten voor twee sloppenwijken op Sal. Wij doneren elke week de boodschappen voor de pan met eten.

Zolang vluchten nog niet terugkeren naar Sal, en er geld gedoneerd wordt via GoFundMe, kunnen wij doorgaan en meer mensen voorzien van voedsel!